Andra Chansen!!!

Hejsan svejsan!!!
Igar så var det inte kul på Melodifestivalen!!!!
Hur kunde Amy Diamond inte gå vidare?!!! Lixom,, Snälla snälla gick vidare istället för piloterna och sofia med en grekisk låt istället fär Amy!
Vi kan ju inte skicka iväg en grekisk sång till Eurovision. Vi är ju Sverige. Engelska går väl bra men Grekiska?!Vi ska ju representera Sverige och INTE Grekland!!!
Hur som helst så titade iaf jag och Sarah på skiten, haha, men vi hade jättekul iaf. Vi satt och åt klyftpotatis, kött och bea- sås. Hahaha, och sen så åt vi massor med choklad :P Och det är ju jättebra för våra finnar, nooot, heheh.
Vi röstade faktiskt på Amy två ggr och ändå gick hon inte vidare,
Sandras liv blev förstört. Men hon kommmer nog över det, får vi hoppas:P Båda tyckte iaf att Lili och Sussie var skit bra!! en riktig hit asså! Sarah tyckte iaf att Cookies ´n beans var bra :) kommer ni ihåg den? Det var tre st tjejer den hette What If. as bra jue hahaha.
Sarah vill att Måns ska vinna hela skiten XD det kommer ju gå as bra för honom i den stora eurovision song contest. det är en låt som fastnar i huvudet!
Och ni vet star Pilots?? det är ju sååå himmla kopierat! det är ju "take my body close"!!! tycker inte ni det? så är det iaf! sen på kvällen så kollade vi på en skräckis. det hette typ Captivity.
det handlade om en modell som blev fångad i ett litet rum. typ som SAW1!!! fast mkt mindre läskig!!!
Sandra skrek bara 1 gång och det är skit bra för att vara henne. Sarah hade redan sett den så hon visste ungefär vad som skulle hända, fast hon kunde (som vanligt) inte hålla ögonen uppe så hon somnade.
Filmen var ganska långtråkig, men vi tittade iaf klart på den ;)
När vi hade sett klart, så var båda trötta, men ingen kunde somna. Hhaaha, vi tände och släckte lampan typ tusen ggr, innnan vi tillsistsomnade. Hahah, fast vi somnade med lampan tänd. Vi låg typ och pratade och sen måste vi ha somnat, tydligen:P
Sarah vaknade att ett starkt sken i ögonen :P hahah, gissa vad?!?
LAMPAN!!!

 // Super snälla söt Sarah & Superduper Sandra <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0