Misslyckande?!?

Hejsan :)

Dagen började bra,, D
et menas med att jag fick sova tills 10 över 8 och sen så duschade j
ag och åt och gick till skolan. väl i skolan så
Gick allt skit snabbt! vi gick bara till klockan 2. tur det. Efter skolan så had Kamelen (Markur Atia) Låst sin cykel i min. Jag blir så Jäv*a förbannad.
Kan han inte bara Mogna.
Och då hade redan Sofia och Sandra och Juia Taggat.. Så jag fick springa ikapp dem efter att ,min kedja hade gått ur eller vad mn sägerpå cykeln. (palla?)
Men sen så skulle vi dra till fotbollsplanen. Men det blev typ 45 minuters tv tittande på Simpssons ist. Men väl efter det så kom vi iaf iväg till konstgräsplanen.
Det var roligt. men jag var tvungen att byt om från balerina skor och jeans kjol till shorts och gympa skor. Det blev ju att jag och sandra och sofia låg ocg solade ist. AS NAJS!!!
Men efter det så kom jag hem..
och då skulle vi åka och handla mat. inget specielt. Men sen när vi kom hem så var det dags att börja stressa om att vi skulle till brasan och att maten skulle bli färdig. V
i åt klyftpotatis och Flskfilé. Mummmss....
Men sen så stack mamma och Min bror till en kompis. då var jag ensam hemma. Sen så skulle vi mötas vid brasan. fast den var nedbrunnen typ MISSLYCKAT?!?
och Sandra kom inte :( :( :( FETT SYND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Men nu slipper vi skolan i 2 veckor. Prao jao!!! Ni kan hitta ´mig vid ett café vid Gärdet som heter Himmelska Hundar. (ett hund Café) Varmt välkommna!!!

// Dags för A shot at love whit the ikki Twins. (Inspelat) Love.
Sarah :(


Fredag

Hejsan :D
Har inet skrivit på ett tag, hehe. Så nu skriver jag iaf. Igår på eftermiddagen va jag i stan med min moster <3. Det va jättekul, och jag fick min födelsedags present från min moster, en hammarby tröja. Den är jättefin och cool. Så nu har jag och Ida likadana :D Vi har bestämt att vi ska ha de på måndag. Sen åkte jag hem och sen hälsade vi på min favo hund, Tekla <333 Hon är såå sööt :D
Sen på kvällen så var jag med Julia och vi träffade Viktor, Simon och Niclas. Då gick vi till Lissebergs IP och spelade lite fotboll. Jag och Julia tittade på (a), men vi hade kul iaf ;)
Senare gick jag och Julia till Willys och köpte godis och varsin Red Bull. Sen åkte vi hem till mig och tittade på tv och hade kul :D
Idag har jag varit med pappa och Zac på haningen jakt klubb (HJK) och skjutit med hagelgevär. Det var kul, men jag får så ont i axeln när jag skjuter, eftersom jag inte trycker geväret mot axeln... Men jag sköt iaf lite och sen satt jag i solen och tittade på när Zac och Pappa sköt ;)
När vi kom hem så åt vi mat och sen så åt vi mat och sen spelade jag lite bandy med Zac och sen hade vi ett typ av vattenkrig. Som vanligt blev jag blötast och han blev inte blöt alls... Asså jag suger på vattenkrig men jag tycker att det är kul i alla fall ;)

Nu ska jag tagga, Hej då <333
//Sandra

Hellhoe!

Hejsan.
Vad gör ni en sån här fin vårdag? Idah så var det (tack & lov) sista dagen på vår Tema vecka. Det har inte varit kul alls. Men jag ,
Sandra och Elin L (www.shesdollan.blogg.se) arbetade tsm. Vi 3 gjorde ett radioprogram. Det var faktiskt roigt. Men det var inte lika kul att få det redovisat. Sandra var AS nervös!!
Hon sa hela tiden "jag ska lägga mig ner på bänken".
Hela tiden hahaha. Men våra karaktärer var att jag (Sarah) var intervjuaren, Elin L Var James Watt (han som uppfann ångmaskinen, Ocg Sandra var en kolgruvearbetare som hette Clara.
 Nästan alla andra gjorde en tidningsartikel, och 2 st andra grupper gjorde en film. den ena gruppen gjorde faktiskt en riktogt rolig film. 
I slitet så var det sk "Bloppers". Det är när man får se på dem felaktiga tagningarna. i den gruppen så var Anes,Leo, Joel och Markus med. 
Den andra gruppen var inte lika kul. För att dem hade "glömt" sin sladd eller var det var, så den fick vi inte se på. :S
Men annars så har dagen varit riktigt skön, än så länge!! 


Puss oh Kram/// Supersnälla söt SARAH <3<3<3<3<3 

MOBILEN ÄR BORTA :'(

Hejsan!!
Idag var jag och Sarah i globen och på bussen på vägen hem så tappade jag min mobil :'( Jag vet att jag hade den på bussen, men sen när jag klev av hade jag inte mobilen... Asså jag fattar fan inte hur jag kunde tappa bort den, för asså jag hade ju jeans på mig och den kan ju inte bara ramlat ut ur jeansen... JAG ÄR SÅÅÅ LEDSEEEN!!!!

//Sandra...

Sommar??

Hejsan :D
Idaghar jag och min lillebror städat hela huset, duktiga som vi är :P Hahaha, och sen när vi var klara med det så gick jag till Elin för att hämta min väst och ja sen så gick jag och elin och köpte godis och sen bar det av till utsiktsberget :D där vi satt i solen och chillade och pratade om typ allt... :D Vi tog ganska mycket kort och det var ju en så himmla bra och fin dag idag. Helblå himmel!!! Det känns fan som om det är sommmar nu, men det är det ju inte men nästan :P
Jag och Elin hade i alla fall jättetrevligt och mysigt idag. Älskar dig gumman!
Senare på kvällen tittade jag på Robinson och bara tog det lugnt.
Pallar inte skriva mer nu, men lite blev det iaf ;)
Ha det bra tills vi hörs nästa gång.


//Sandra som väntar på Sommaren :D <333

Påsklov :D

Hejsan på er alla :P
Jaha, den här veckan har gått fort :) och det har varit en skön vecka. Hände en liten sak på syslöjden i onsdags... HAHAH, men det fattar nog bara de i klassen. Hur som helsat så har det varit  en bra vecka. På idrotten hade vi typ en vikarie som var kortare än mig!!! Asså han va stört kort och hade ingen ordning på klassen, men what ever. Vi körde typ kryssarkungen och det va nice. Eller ganska iaf :P
Idag, eller typ tidigttidigt imorse så åkte Sarah och Fia till Hemavan, med konfiramtionen, så jag var ensam i skolan:( nerå, jag hade ju andra att vara med. Jag var med Elin L på rasten och vi hade kul som vanligt :D
På tyskan fikade vi och åt lite godis och kakor och drack fanta. Gottgott :D
Och vilket väder det har varit idag, snacka om fint :) typ 15 grader har det varit och det kan man ju verkligen inte klaga på ;)

På söndag drar jag till Sälen, och ska vara där i en vecka, så hela påsklovet liksom. Det är typ 2 grader där och sol, så det blir najs :)

Saknar er redan Sarah och Fia <333



//Superduper Sandra :P

RSS 2.0