Tjolahopps XD

Hejsaaaaaaaaan!!!!

Idag är jag glad!! jag är ju hos Mormor och Morfar i småland :D. jippieeee. äntligen. Men iaf. idag så vaknade vi typ vid 9 tiden.. kanske pga att jag fick ligga på en madrass som knirrade och knackade as mycket!!!!! alla kommernterade det på morgonen haha. men iaf idag har vi varit på stan :) eller i centrum hehe det finns inte så mycket affärer. det finns typ H&M åhlens, Khappal och b.YOUNG. Men det är väldigt mysigt. jag saknar sandra.. hon är ju i sälen :) kul för henne hahah. Men vi gick in i B.Young och hittade as mycket fina kläder. och jag fick en tröja av mormor *lycklig*. det var som en T-shirt fast med puffärm och lite vågit vid bröstkorgen! as fin. den är jätte sommrig. färgena är typ vit bakgrund och gröna,lila och rosa blommor :D sen så kom min kusin ner till stan. det var jätte trevligt. vi gick och fikade och sen åt vi på Chili Thai. det är som det låter en thai resturang muums. det var soligt idag! så jag hade min skinnjacka ist för min dunjacka. den är ju så klumpig :) men jag kan lägga ut bilder lite senare.

Pöss och kram// Supersnälla Söt Sarah

Hallooojjjj XD

Tjolahopps!!
nu tycker jag att det är dags för en bild på mig och sandra!!!! Sandra den lyckosten är på väg upp til SÄLEN!! japp SÄLEN!!!! hahaha. hon är typ framme klockan 23.00!!  men jag ska till småland imorgon.. efter skolan.. *längtar* vi har ju temavecka denna vecka.. och idag så var vi i bildsalen nästan hela dagen. vi skulle skapa en skulptur som vi sen skulle göra i lera.. Wihoo. jag blir alldeles barnslig när jag håller på med lera. Jag arbetar ihop med Sandra *OFC* och Elin Landgren. men först skulle vi ut och kolla på offentlig konst *jippie* NOOOOOT!!! vi gick ÄNDA till östberga och kollade på Grafitti som några skitungar hade sprejat i en tunnel!? kul va? Sedan på eftermiddagen så hade vi en tävling. den kallades KÄNGRUTÄVLINEGN?! det var matte. :( skiiiit svår. jag gissade på alla. :(. Men godnatt alla :-). 

//// puss alla Supersnälla söt Sarah. 



<-- Sarah           <-- Sandra

Tekniska museét

Hejsan allihoppa!!!
Idag var vi i klassen på tekniska museet. Då skulle vi titta på ångmaskiner, bilar och flygplan mm. Vi skulle skriva ner viktig fakta som vi hittade och man fick gå lite själv och leta och så. Och när jag satt och skulle titta och skriva ner fakta om någon bil så sa Harald; titta under bilen. Så jag tittade såklart och där under låg det en fejk-människa(docka) hah, gissa om jag skrek!?! HAHAHA, jag skrek högt som fan, det blev helt tyst. Det var verkligen så pinsamt!
Jag, Sarah och Elin gick och tittade med varandra och vi hade jättekul :DEfter att vi varit där en lång stund så gick vi till den roliga avdelningen. Där det men kunde ro och sånna saker mm. Så där tillbringade vi en stund och hade jättekul. Senare åt vi lunch och sen fortsatte vi med att hitta fakta.
På vägen hem åkte jag förbi södersjukhuset och "hämtade" hem pappa.
Idag var det final i Mästarnas Mästare, och som jag har sagt varje vecka så vann Per. Det var nog inte så otippat, men nu har han iaf vunnit;)

//Superduper Sandra <333

Tema vecka

Tjolahejsan!!
Jaha, idag var det tema vecka. Inte så kul, ganska lång segt liksom -.- imorgon ska vi till tekniska museet, så då slipper vi iaf att jobba en dag :D I eftermiddags va jag och hälsade på pappa på sjukhuset, han har opererats. Det var något i hans ben, så nu har han typ fått en inflamation.
Just nu siiter jag och pratar med Sarah:D:D:D. Blev ett kort inlägg, men jag pallar inte idag.

//Superduper Sandra <3


Wipeout :D

Hejhej!!
Sitter och kollar på Wipeout, det är så jävla kul asså. Jag håller på att dö av skratt :D
Idag har jag inte gjort så mycket, har bara tagit det lugnt. Känner mig bättre än igår, men fortfarande väldigt förkyld. Har typ haft ont i huvudet hela dagen. Idag åkte min brorsha Zac upp till sälen med några kompisar till familjen Jag och resten av min familj åker upp på torsdag, så det ska bli jäteskönt längtar verkligen. Vill åka skidor som fan. Det ska bli riktigt kul.
Aja, nu ska jag se klart slutet på Wipeout nu, så hej då :P

//Superduper Sandra <333

JÄVLA MELODIFETIVALEN!!!

Hallå asså va fan hände igår liksom!?! Opera tjejen vann, det skulle hon verkligen inte ha gjort. Asså va fan är det med svenska folket. Jag undrar vilka det är som röstar. Först så går inte Amy Diamond vidare. och nu så går det typ jjättebra för Snälla, snälla. Men asså hallå, Carolin sög ju. Jag fattar seriöst inte, och måns som skulle ha vunnit kommer inte äns 2:a... Usch och fy, jag är skit sur ockej. Nu har svenskarna röstat fram henne, men ändå. Jaja, det här är iaf vad jag tycker. Alla får ju tycka som de vill.

//Superduper Sandra <333

Förkyld :(

Hejsan!
Imorse vaknade jag vid typ halv åtta av att jag var täppt. Så jag gick upp och tog nässpray. Då blir det ju alltid bättre. Sen såg jag att mamma och pappa också var uppe.Men det var för att pappa hade så ont i benet (han har nyss opererat benet). Så de åkte in till akuten och är fortfarande där.
Iaf nu på morgonen har jag tagit det lugnt och tittat på Mamma Mia för typ 1000 gången. Men den är ju bara så bra och det är så bra låtar och så fint. Hela filmen äger helt enkelt;)
Idag ska jag bara vara hemma och chilla, måste verkligen bli frisk innan vi ska till sälen!! Men det hopas jag att jag blir.

//Superduper Sandra <333

God Morgon

Hejsan alla som är vakna :P
Idag vaknade jag ganska tidigt, men jag håller typ på att bli jätteförkyld. Så det är inte så kul... Vaknade typ mitt i natten av att jag var alldeles täppt.
I alla fall tror jag att idag ska jag bara ta det lugnt, vi liksom inte bli mer förkyld, eftersom vi ska åka upp till sälen på torsdag. Och det har jag verkligen längtat efter, så jag får se till att jag inte bli sjuk nu. Men det ska jag nog fixa bra ;) Nu ska jag snart titta på ett OC avsnitt, men jag har inte hittat mitt favorit avsnitt en, "The Rainy Day". Det avsnittet är bara så bäst, är typ i miten av säsong 2 och då regnar det typ hela dagen i Orange Country. Och sen hänger Seth uppochner när han ska upp på taket och fixa/justera parabolen. Sen tappar han fästet och ramlar ner men han sitter fast i en lina och då när han hänger uppochner så kommer Summer och pussar honom, ÅHHH, det är bara så bra :D
Ska leta rätt på det avsnittet nu, så vi hörs;)

PS. Jag fyller snart 15 år!!!!

//Superduper Sandra

FREDAG :D

Hejsan!!!
Idag hade vi So på morgonen och jag och Amanda var riktigt duktiga, vi har jobbat jättebra hela veckan. Så idag så slappade vi lite, hmm, eller typ 20 min men vi var ju klara så...:D
Sen hade vi typ svenska och då skrev vi klart våra krönikor. Sen hade vi typ tyska och som vanligt så chillade vi, skönt skönt. Efter lunchen hade vi engelska prov. Lite fusk och allt gick bra :D
När skolan var slut gick jag hem och chillade. Sen skulle vi äta middag hos min mormor och morfar. Och nu sitter jag här :P Imorgon ska jag se på melodifestivalen :D hoppas att någon bra vinner, men den bästa har ju redan åkt ur... HAhaha, Amy Diamond, hennes låt var ju bara för bra. Men det är det ju typ bara jag som tycker känns det som. Eller säkert alla tjejer som går i etan och tvåan och så :P hahah, jag och små tjejerna XD


//Superduper Sandra <333


Torsdag

Hejsan!!!
Idag hade vi en kort skoldag, bara tre lektioner. Så det var skönt, slutade 11.20 :D och då åt vi i skolan och sen skulle Fia öva/träna med skollaget i basket. Eftersom de ska tävla imorgon, så då skulle de öva att spela med varandra och så. Jag och Julia satt och tittade på och var ett "stöd" för Fia. Sen när de var klara hade jag och Julia kommit på att vi ville gå till Willys och köpa godis, så det gjorde vi. Haha, eller iaf jag och Julia, Fia köpte inget.
Sen gick alla hem och jag övade på engelskan. DEt känns som om jag kan det, men det vet man ju aldrig innan provet...
Hur som, helst idag hade jag tennis. Har typ inte haft det på tre veckor nu eftersom det har varit lov från tennisen v.8-9 och förra veckan hjälpte jag, Sarah och Fia till i skolan... Så det var iaf jätteskönt att få spela igen. Fast det gick inte så bra som det brukar, men det bruar aldrig gå bra när man har missat många tråningar.
När jag kom hem åkte mamma och jag till Willys och handlade lite. Och nu ska jag snart se på OC, VÄRLDENS BÄSTA SERIE. Asså jag lovar den äger allt!!! :D

//Superduper Sandra <333

Mästarnas Mästare...

Hejsan!!!
Igår tittade jag på mästarnas mästre, min favorit Emma åkte ut... Men det kunde lika gärna ha varit Malin, men det blev Emma:( Aja, hon hade ändå inte vunnit, men nu hejar jag på Erica. Fast det är ju Per som kommer att vinna hela skiten, tror jag;) Han har ju varit duktigast hela tiden.
Iaf så pallar jag inte skriva om min skoldag nu, men jag gör det ikväll :P Så ni kan vara lugna, hahaha:P

//Suderduper Sandra <3


Host :(

hejsan alla.. jag saknar dig Sandra <3
Iaf jag är sjuk :( inte bra jue. jag missade en massa i skolan. Hoppas jag blir frisk innan jag åker uåpå till Hassela <3
igår gjorde jag ingenting. jag låg bara i sängen hela dagen. Men jag hade något att längta efter igår iaf. HOUSE!!!!! det är ju så himmla bra! nu kan jag inte skriv mer. mår inte så särskilt bra.. måste gå och lägga mig. Sandra i lööve you! förlåt för rdovisningen!! jag vill verkligen inte vara sjuk! puss

// Super snälla söt Sarah

Skoldag :(

Hejsan!!!!

Idag var det en vanlig dag, haha som alla andra XD. Men iaf så idag så fick jag ett sms på morgonen av Sarah, hon är sjuk:( så det va inte så kul...
Ochnär jag tittade ut såg jag hur det snöade ute... inte kul. Asså det räcker med snö nu, nu vill jag ha vår och sen sommar:D Hade so på morgonen, och vi fick tillbaka våra läcförhör. Det gick väl sådär. Hade engelska idag också, det är så jävla tråkigt och läraren suger. hon är verkligen sämst. Och så ska vi ha engelska prov på fredag... måste öva:p haha, men det gör jag snart. Idag hade jag bara 20 minuter tyska och egentligen skulle jag haft 1 timme;) så det va najs.
Annars var det en helt vanlig dag. När jag kom hem började jag med att baka, havreflarn:D Det vart jättegott. Men nu måste jag plugga, hahah:P
Skriver ikväll igen när jag har sett på mästarnas mästare;)

//Superduper Sandra <3


Tråkig måndag :(

Hejsan!
Jaha då var det måndag igen. De här dagarna har vi den jobbigaste skoldagen. Jättelånga lektioner och tråkiga... Idag skulle man bli klar med sin mot-bild på bilen. Hehe, jag hade såklart inte ens hunnit börja med den, så jag fick sätta  fart rikitgt ordentligt. Haha, men det klarade jag såklart bra :D. Men den blev inte bra, men hon sa att det var G. Asså hålla! ni skulle sett den bliden, det va typ en bild som en etta hade kunnat rita XD. Men men det var ju iaf G, och som sagt bild är verkligen inte mitt ämne. Hur som helst så blev jag iaf klar och det va ju det viktigaste.
Sedan hade vi svenska och så skulle vi typ sammanfatta en text och sen skulle man två och två berätta för varandra. Och sen skulle fem från klassen sammanfatta texten för hela klasen och ställa sig längs fram och så. Och gissa vem som såklart skulle få göra det?! JAG!!! Hahah, men det gick bra iaf.
På eftermiddagen har jag pluggat till engelska provet, som vi ska ha på fredag. Hahah, och när jag sitter och pluggar får jag sms av Sarah som också pluggar, fast till hennes franska prov ;) Så vi smsade lite iaf:)

// Superduper Sandra

Sarah <3

Måste bara berätta om världens underbaraste person:
Den här helgen har vi verkligen haft så kul!!!
Sarah du ska bara veta att du betyder allt, du finns alltid för en och till dig kan jag verkligen säga allt <3333
Kan sitta och säga hur mkt som helst om dig, men allt kan sammanfattas med: Jag Älskar Dig <333333

Andra Chansen!!!

Hejsan svejsan!!!
Igar så var det inte kul på Melodifestivalen!!!!
Hur kunde Amy Diamond inte gå vidare?!!! Lixom,, Snälla snälla gick vidare istället för piloterna och sofia med en grekisk låt istället fär Amy!
Vi kan ju inte skicka iväg en grekisk sång till Eurovision. Vi är ju Sverige. Engelska går väl bra men Grekiska?!Vi ska ju representera Sverige och INTE Grekland!!!
Hur som helst så titade iaf jag och Sarah på skiten, haha, men vi hade jättekul iaf. Vi satt och åt klyftpotatis, kött och bea- sås. Hahaha, och sen så åt vi massor med choklad :P Och det är ju jättebra för våra finnar, nooot, heheh.
Vi röstade faktiskt på Amy två ggr och ändå gick hon inte vidare,
Sandras liv blev förstört. Men hon kommmer nog över det, får vi hoppas:P Båda tyckte iaf att Lili och Sussie var skit bra!! en riktig hit asså! Sarah tyckte iaf att Cookies ´n beans var bra :) kommer ni ihåg den? Det var tre st tjejer den hette What If. as bra jue hahaha.
Sarah vill att Måns ska vinna hela skiten XD det kommer ju gå as bra för honom i den stora eurovision song contest. det är en låt som fastnar i huvudet!
Och ni vet star Pilots?? det är ju sååå himmla kopierat! det är ju "take my body close"!!! tycker inte ni det? så är det iaf! sen på kvällen så kollade vi på en skräckis. det hette typ Captivity.
det handlade om en modell som blev fångad i ett litet rum. typ som SAW1!!! fast mkt mindre läskig!!!
Sandra skrek bara 1 gång och det är skit bra för att vara henne. Sarah hade redan sett den så hon visste ungefär vad som skulle hända, fast hon kunde (som vanligt) inte hålla ögonen uppe så hon somnade.
Filmen var ganska långtråkig, men vi tittade iaf klart på den ;)
När vi hade sett klart, så var båda trötta, men ingen kunde somna. Hhaaha, vi tände och släckte lampan typ tusen ggr, innnan vi tillsistsomnade. Hahah, fast vi somnade med lampan tänd. Vi låg typ och pratade och sen måste vi ha somnat, tydligen:P
Sarah vaknade att ett starkt sken i ögonen :P hahah, gissa vad?!?
LAMPAN!!!

 // Super snälla söt Sarah & Superduper Sandra <3


Pannkakor!!!

Hallå alla bakom sina datorskärmar!
Idag ska jag och Sandra se på Melodifestivalen!! det ska bli duunder kul! vi ska laga mat med. men det kommer säkert börja brinna eller nåt sånt där läskigt! Jag hejar inte på någon speciell men sandra hejar på Amy Diamond.. OFC! :P Sandra är (tyvär) lite av ett Amy Diamond Fan.
Eller hon gillar typ bara dem låtarna som hon gjort i melodifestivalen. Niklas, sandras kompis hade spelat in henne när hon sjöng.. men den har tyvär raderats så den kan vi inte lägga ut på våran blogg :( det skulle väl vara kul! :D men jag och Sandra har iaf varit i stan idag :) vi provade jeans.
Vi har absolut hittat våra favoriter. De är märket DeminBirds. Tyvär kostade dem skjortan nämlige .1.200 och 1.300 kr så dem gick vi inte hem med idag :(
Till lunch så fick Sandra en idé. nämligen PANNKAKOR!! och Sandra och pannkakor är typ ingen bra ide hahahhahaha XD. nej men jag (proffset) skulle visa hur man kastade upp en pannkaka i luften och sen fångade den i pannan igen och självklart så gick det asbra (stolt eller vad?!) hehe.
Men sen så var det lilla Sandras tur... ja och ni kanske kan gissa hur det gick när hon skulle kasta en pannkaka i luften? heheheh. Nej till en början så gick allt super men sen när hon skulle kasta så missade hon halva pannkakan och den hamnade på golvet :P Haahhha, men andra försöket gick lite bättre, heeh, den blev bara vikt dubbel men den hära gången i pannan:P Alltid något, hahahahah.
Sen åkte vi upp till högdalen och köpte mat som vi ska ha till ikväll, hahah vi ska frossa:P Iaf i choklaaaaaaad!!!! Vi ska ha fläskfilé, klyftpotatis och bea-sås, haha. Gott, gott och super gott :P

//Superduper Sandra & Super snälla söt Sarah <3<3<3

FREDAG :D

Hejsan :D
Idag var det en vanlig skoldag. På svenskan fick vi tillbaka våra "kärlekshandböcker", både jag och Sarah fick G+. Men Janne sa att vi hade skrivit vissa saker i VG nivå men att helhets bedömningen blev G+, så jag och Sarah var jätteglada, För att vi hade varit så nära VG. På rasten fick vi biobiljetter som tack för att vi hjälpt till i skolan igår.
Jag, Fia och Julia gick hem till Fia och bakade, eller jag och Julia bakade inte direkt vi pratade :P

Pallar inte skriva mer// Suder duper Sandra

hahah, sarah hittade din text som du snackar om :P

Tjenare alla!!

Idag har superduper Sandra och Jag och Fisen Vart duktiga.. Ja hör här DUKTIGA!!!  Ovanligt? Nej men asså jag och sandra och fia hjälpte till helt frivilligt på vår bikupekväll. det innebär att man står i kassan när barn pratar med sina lärare och vill veta sina betyg! japp.. men jag och Sandra behöver ju inte prata med någon lärare, för att vi har ju MVG i ALLLLLLT!
Fasst det kunde ni väll räkna ut innan.. haha. XD det var inte så himmla mycket drag.. Men vi sålde en hel kartong med kokkosbollar!! Det ni! jaa.. Fia var tvungen at sticka :( hon skulle ha träning. Ni som inte vet vad hon går på så friidrottar hon och hon går i en specialgrupp som bara SPRIIINGER!!! knäppt.. hahahahah.
Jaja.. nog pratat om det. Idag så böjade vi halv nio.. vår senaste dag! inte för att det är så sent men man tar dagen som det kommer! Jag hade Franska med Jennie.. Ingen gillar henne. Den stackarn. :( Sandra och jag byggde vår kartong till våran acnekräm. Super fin tycker vi. det kan ju alltid komma en bild lite senare.
Jag tycker att det är jobbigt att läsa så här mycket text. Så jag slutar nu. Justeee.. gaaah vi har SO läxa till imorgon. Industriella Revolutionen 13 hela sidor. men det klarar man nog ska vi se.



Puss och

Nejmen.. titta en bikupekväll :O

Jaaa. hejsan alla. Jag orkar intew skriva en lång och rolig text. för all min text försvann 3 gånger!!! 3!3! såg ni?3!!!!! den första vart jätte bra. men den fösvann sen försvann det andra tråkiga och sen den sista skiit trista! jag DÖÖÖÖÖr som sandra säger. Men jag Superduper Sandra och Fia var duktiga idag! såg ni? DUUUKKKTGA. vi stod i Caféterian helt frivilligt. på bikupoekvällen. för er som inte vet vad det är så är det en kväll då alla barn pratar med sina kära lärare och vill höja sina betyg! hahahhaha. men jag orkar inte skriva mer om texten försvinner :S:S så godnatt alla barm :P

PS, Sadra i LÖÖÖÖÖVE you! <3<3<3


// Super snälla söt Sarah ;P

MVG!!!

Hejsan!!!
idag har jag gjort ett test.... hos min kära lärare Kerstin. :( Men det gick iaf jättebra, så det är chill. Super snälla Sandra satt och väntade på mig. Sen gick vi hem till Sandra, då åt vi mackor ofc. Hahah, we need fooood :P
Nu ska vi spela in våran reklam film till No:n, som jag har pratat om tidigare. SÅ måste gör det nu, ska redovisa eller visa upp den för klassen nästa onsdag och vi ska ha bra betyg. Så vi måste börja att spela in nu! (vi ska klå Fia och Julia!!!)

////super snälla söt Sarah & Super duper Sandra <3


Mästarnas Mästare

Såg nyss på Mästarnas Mästare. Det är verkligen skitbra. Ikväll va en av mina favoriter i "nattduellen", Emma Igelström. Men hon vann som tur va över Pelle. Så det var iaf jättebra. Men jag vet inte riktigt om jag tror att hon kommer att vinna, det tror jag att Per kommer att göra. Men Emma verkar ju så snäll och så. Hur som helst är hon ju kvar, som jag ville.
Hahahah, känns lite töntigt att sitta och skriva om en serie men iaf. 

//Sandra 

Tisdag

Pallar inte skriva om skolan, det va ju liksom bara en vanlig dag. Eller jo föresten vi fick titta på våra so-prov. Men hon hade inte skrivit ut vilket betyg man hade fått... Så får väl typ se det imorgon tror jag.
Ikväll är det mästarnas mästare, det är så jävla bra asså. Hejar lugnt på Emma. Hon verkar liksom så snäll, glad och tar inte tävlingen så hårt. För det viktigaste är ju liksom inte att vinna. Men jag tror att Per kommer att vinna, men vi får väl se. Det är ju typ tre avsnitt kvar.

//Sandra


Måndag

Idag va jag skittrött på morgonen, konstigt? hahah, nej jag är typ alltid as trött på morgonen. Men idag va jag typ tröttare än vanligt och då kan man verkligen säga att jag va trött. Sen gick jag med Elin till skolan, vi har alltid så trevligt asså. Pratar om ALLT, och det är verkligen kul. På förmiddagen hade vi Bild, och det är verkligen inte riktigt mitt ämne, sitta och måla och sånt skit i en timme och 20 min, nej tack! Jag gick nog föresten bara runt på bilden idag, som förra gången... Men jag låtsas iaf att göra nått, så jag tror att hon tror att jag jobbar. Och det är ju isf bra. På eftermiddagen hade vi No. Jag och Sarah tillverkade då Ansiktskräm och det va kul. Men vi gjorde lite fel här och där, men det rättade vi till bra iaf. Vi ska göra en reklamfilm till våran produkt på onsdag, ska bli skit kul. Vi ska typ göra en ganska töntig/överdriven reklam.
Nu ska jag titta på tv så hej då

//Sandra

WIHOHO

Nu har jag och Sarah fixat  en blogg!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0