Pannkakor!!!

Hallå alla bakom sina datorskärmar!
Idag ska jag och Sandra se på Melodifestivalen!! det ska bli duunder kul! vi ska laga mat med. men det kommer säkert börja brinna eller nåt sånt där läskigt! Jag hejar inte på någon speciell men sandra hejar på Amy Diamond.. OFC! :P Sandra är (tyvär) lite av ett Amy Diamond Fan.
Eller hon gillar typ bara dem låtarna som hon gjort i melodifestivalen. Niklas, sandras kompis hade spelat in henne när hon sjöng.. men den har tyvär raderats så den kan vi inte lägga ut på våran blogg :( det skulle väl vara kul! :D men jag och Sandra har iaf varit i stan idag :) vi provade jeans.
Vi har absolut hittat våra favoriter. De är märket DeminBirds. Tyvär kostade dem skjortan nämlige .1.200 och 1.300 kr så dem gick vi inte hem med idag :(
Till lunch så fick Sandra en idé. nämligen PANNKAKOR!! och Sandra och pannkakor är typ ingen bra ide hahahhahaha XD. nej men jag (proffset) skulle visa hur man kastade upp en pannkaka i luften och sen fångade den i pannan igen och självklart så gick det asbra (stolt eller vad?!) hehe.
Men sen så var det lilla Sandras tur... ja och ni kanske kan gissa hur det gick när hon skulle kasta en pannkaka i luften? heheheh. Nej till en början så gick allt super men sen när hon skulle kasta så missade hon halva pannkakan och den hamnade på golvet :P Haahhha, men andra försöket gick lite bättre, heeh, den blev bara vikt dubbel men den hära gången i pannan:P Alltid något, hahahahah.
Sen åkte vi upp till högdalen och köpte mat som vi ska ha till ikväll, hahah vi ska frossa:P Iaf i choklaaaaaaad!!!! Vi ska ha fläskfilé, klyftpotatis och bea-sås, haha. Gott, gott och super gott :P

//Superduper Sandra & Super snälla söt Sarah <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0